FAQ (usein kysytyt kysymykset)

 

Voitteko sponsoroida yhdistystämme/koululuokkaamme ilmaisella karkilla ja/tai materiaalilla?

Kiitos että olet kiinnostunut Candykingistä! Saamme paljon erilaisia sponsorointi- ja lahjoituspyyntöjä. Valitettavasti emme voi toteuttaa yksittäisiä toivomuksia, sen vuoksi keskitämme tukemme hyväntekeväisyyskohteisiin.  Vuonna 2017-2018 on yhteistyökumppanimme Lastenklinikoiden kummit ry.

 

Löysin karkeistani jotain huomautettavaa. Mitä teen?

Säästä viallinen makeinen ja vaakatarralla varustettu Candyking-karkkipussi (ilman oston todentavaa kauppakuittia tai vaakatarralla varustettua ostopussia emme voi käsitellä reklamaatioita). Ota meihin sitten yhteyttä linkin kautta ja kerro ongelmasta tarkemmin.
(Candyking saa välillä reklamaatioita tapauksista joissa kuluttaja on ostanut makeiset S-ryhmän Irtonamuja-konseptista tai Karkkikadun irtomakeiskonseptista. Tarkistathan siis että ostit viallisen makeisen nimenomaan Candyking-irtomakeisia myyvästä kaupasta).

Yhteydenotto

 

Voinko ostaa makeisia suoraan teiltä?

Tällä hetkellä myymme vain jälleenmyyntiverkostomme kautta.

 

Minulla on gluteeni-intoleranssi. Voinko syödä makeisianne?

Suuri osa valikoimamme makeisista on gluteenittomia. Kunkin makeisen sisältämät allergeenit (esim. vehnä) on lihavoitu makeispurkissa olevan tuotekuvan ainesosaluettelossa. Huomaa kuitenkin, että eri irtomakeislaatuja otetaan samalla kauhalla joka lisää ns. ristikontaminaation vaaraa. Tämä on tärkeää muistaa jos olet erityisen herkkä.

 

Haluan välttää liivatetta, mitä makeisia voin syödä?

Useat makeisistamme eivät sisällä liivatetta. Löydät ne helposti makeishyllyistämme sinisten ”ei sisällä liivatetta” –puhekuplien avulla.
Huomioi myös että osa makeisista voi sisältää eläinperäistä väriainetta
(merkattu tuoteselosteessa ”E120”).