Tietoa Candykingistä

Vuonna 1984 länsinaapurimme Ruotsi oli tylsä maa kaikille makeisten ystäville. Valikoima oli rajallinen, pussit olivat valmiiksi pakattuja ja jokaisessa pussissa oli vain yhtä lajia. Makeisten ystävä Christer Forsman ei ymmärtänyt miksi niin piti olla, sillä kaikki ihmiset ovat yksilöitä.

Hänellä oli unelma valinnanvapaudesta ja makuelämyksistä, joten hän päätti luoda oman makeisvaltakuntansa. Hän valitsi kuninkaaksi iloisen veijarin, joka hallitsi maata uteliaalla otteella löytääkseen maistuvimmat makeiset ja antaakseen kaikkien valita juuri oman sekoituksensa. Irtomakeiset löysivät pian oman fanikuntansa myös Suomessa, ja siitä alkaen olemme tehneet kaikkemme, jotta elämästäsi tulisi makeampaa. Tai kirpeää, tai salmiakkisen suolaisaa, jos niin haluat.

Jokainen pyhä, syntymäpäivä, elokuvailta, tai vaikkapa auto- tai junamatka voi tuntua mieluisimpien makujen ilotulitukselta. Ja kun haluat onnitella, pyytää anteeksi, hurrata tai tervehtiä, voimme auttaa viemään viestin perille hyvän makuisena. Syitä karkkipäivälle on monia, arjen pienistä iloista juhliin.

Nykyisin rakkaalla lapsella on monta nimeä: irtokarkit, irtonamut, irtsarit, irttarit, jne. Candyking jakaa valinnanvapauden ilosanomaansa monessa eri maassa ja valikoimamme kattaa Suomessa yli 200 erilaista irtokarkkia. Unelma valinnanvapaudesta ja makuelämyksistä on siis toteutunut. Mutta emme tyydy vielä tähän. Kuninkaamme hallitsee edelleen avoimin mielin ja niin kauan kuin jostain löytyy uusia herkkuja, on velvollisuutemme löytää ne.

Candyking – se aito ja alkuperäinen, irtokarkkien kuningas.